Om företaget

Glimåkra värme & Sanitetstjänst AB

Värme & Sanitet i Östra Göinge sedan 1950

Glimåkra Värme- & Sanitetstjänst AB startades 1950 av Axel Bengtsson. Han drev företaget tillsammans med sina tre söner Jan Bengtsson, Arne Bengtsson och Sven Bengtsson. 1970 drog sig Axel tillbaka och sönerna tog över verksamheten. 1995 utökades firmans kompetens med Hans Borgh som blev kompanjon med Jan Bengtsson.

Två år senare (1997) slutade Jan och Charles Grönkvist började arbeta för Glimåkra Värme & Sanitetstjänst AB. 2014 slutade Charles Grönkvist och Alexander Harsten kom istället in som ny delägare.

Välutbildade VVS-montörer och kyltekniker

Idag äger Hans Borgh och Alexander Harsten företaget och driver det tillsammans. Totalt är vi sex VVS-montörer i företaget. Samtliga som är ute och arbetar på fältet är utbildade i säker vatteninstallation, vilket är branschorganisationens senaste certifikat. Två av våra anställda har också utbildat sig till certifierade kyltekniker.

Glimåkra Värme & Sanitet
Glimåkra Värme & Sanitetstjänst AB

Är kunden nöjd så är vi nöjda

Vår affärsidé går ut på att vi sätter kunden i centrum – är kunden nöjd så är vi nöjda. Vi har alltid som målsättning att utföra ett korrekt och "snyggt" jobb samt att satsa på kvalitetssäkra produkter som vi vet att kunderna (och vi) är nöjda med.

Glimåkra Värme- & Sanitetstjänst AB vänder sig främst till privatpersoner men arbetar även för kommuner, företag m.fl.

Vi arbetar lokalt och utför huvudsakligen våra tjänster i östra Göinge kommun. Välkommen att kontakta oss för offert eller mer information!